Andebryst med varm rødkålssalat

Til 2 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren. Der er rigeligt af rødkålssalat, så tag eventuelt resten med på job dagen efter)



Ingredienser:
400 g fintsnittet rødkål
2 appelsiner skåret i tern
2 æbler skåret i tern
50 g grofthakket valnødder
1/2 tsk spidskommen
1 kanelstang
5 nelliker
1 dl sukkerfri tranebærsaft
1 tsk rødvinseddike
1 andebryst på ca. 300 g
Olie
Salt og peber

Sådan gør du:
Svits rødkålen i lidt olie i en gryde og tilsæt kanel, nelliker, spidskommen og tranebærsaft. Lad det simre let under låg i ca. 10 min under let omrøring et par gange. Tilsæt så appelsin og æbler og lad simre i yderligere 10 min. Når rødkålen har den ønskede konsistens - jeg kan bedst li' den med lidt bid i - vendes valnødderne deri og den er klar til servering.

Rids skindet på andebrystet og drys med salt og peber. Steg brystet 8 min på skindsiden og derefter 8 min på den anden side på en slip-let pande. Brug endelig ikke noget fedt på panden, da skindsiden indeholder rigeligt med fedt. Pak derefter andebrysterne ind i staniol og lad hvile i ca. 10 min.

PS. Skindet er ikke godt for kuren, så hvis ikke du vil synde, må du desværre vinke farvel til det...

Kommentarer

  1. Ser da bare total lækkert ud, så den opskrift må jeg da prøve. Tak for tippet :)


    Hilsen

    Lauge
    iphone reparation
    http://iphonereparationer.dk/

    SvarSlet
  2. Det smagte dejligt, så velbekomme og rigtig god weekend :)

    SvarSlet

Send en kommentar